23948sdkhjf

De har hälsa och miljö i fokus

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De är nominerade i kategorin Årets Hjärta i Fast Food Awards.

Grönt o´Gott, Taku -Taku och Wrapsody är nominerade i kategorin Årets Hjärta. 

Vinnaren av Årets Hjärta är en restaurang, koncept, kedja, butik eller enskild person som ärligt och med glödande passion visar hur man kan bedriva en verksamhet med betoning på miljö och/eller hälsa. Det här är engagemang när det är som bäst.

30 januari koras vinnaren under Fast Food Awards som äger rum på Fast Food & Cafémässan på Kistamässan i Stockholm.

Läs också: Tre leverantörer att lita på

Grönt o' Gott

Nyttig mat ska vara god – vi kan bara hålla med och gratulera skåningarna som har möjligt till goda matiga sallader och smoothies i någon av de tre restaurangerna eller via hemkörning. Det känns härligt när restaurangen har som motto att "Vi gläds över att få vara delaktiga i ditt hälsosamma liv - Mår du bra, mår vi bra".

Taku-Taku

Taku-Takus veganska snabbmat fortsätter att locka nya gäster. Med influenser från hela världen och olika sorters tacos, smårätter och yum buns på menyn är det lätt att förstå. Målet att ge folk möjlighet att äta mer växtbaserat har verkligen lyckats. Det bästa är att det inte bara är gott utan även bra för miljön.

Wrapsody

Med fantastiskt kaffe, kallpressade juicer och super food shots får du i dig allt nyttigt din kropp behöver! Är du hungrig väljer du mellan läckra wraps, sallader och bowls som är både vegetariska och veganska. Wrapsody sätter verkligen Nya Hovås på matkartan!

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.108