23948sdkhjf

De har hälsa och miljö i fokus

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De är nominerade i kategorin Årets Hjärta i Fast Food Awards.

Grönt o´Gott, Taku -Taku och Wrapsody är nominerade i kategorin Årets Hjärta. 

Vinnaren av Årets Hjärta är en restaurang, koncept, kedja, butik eller enskild person som ärligt och med glödande passion visar hur man kan bedriva en verksamhet med betoning på miljö och/eller hälsa. Det här är engagemang när det är som bäst.

30 januari koras vinnaren under Fast Food Awards som äger rum på Fast Food & Cafémässan på Kistamässan i Stockholm.

Läs också: Tre leverantörer att lita på

Grönt o' Gott

Nyttig mat ska vara god – vi kan bara hålla med och gratulera skåningarna som har möjligt till goda matiga sallader och smoothies i någon av de tre restaurangerna eller via hemkörning. Det känns härligt när restaurangen har som motto att "Vi gläds över att få vara delaktiga i ditt hälsosamma liv - Mår du bra, mår vi bra".

Taku-Taku

Taku-Takus veganska snabbmat fortsätter att locka nya gäster. Med influenser från hela världen och olika sorters tacos, smårätter och yum buns på menyn är det lätt att förstå. Målet att ge folk möjlighet att äta mer växtbaserat har verkligen lyckats. Det bästa är att det inte bara är gott utan även bra för miljön.

Wrapsody

Med fantastiskt kaffe, kallpressade juicer och super food shots får du i dig allt nyttigt din kropp behöver! Är du hungrig väljer du mellan läckra wraps, sallader och bowls som är både vegetariska och veganska. Wrapsody sätter verkligen Nya Hovås på matkartan!

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.119