23948sdkhjf

Tre leverantörer att lita på

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är trion som är nominerad till utmärkelsen Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad, Oatly och Bokamarknad är trion som är nominerade till kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards. Utmärkelsen delas ut under Fastfood- och cafémässan på Kistamässan i Stockholm  den 30 januari 2019. 

Priset delas ut till ett företag som i hög grad har bidragit till att skapa mervärden för fastfood- och conveniencebranschen. Det kan beröra sortiment, service, teknik, miljö eller annat som påtagligt ökar värdet för kunderna och/eller personal och hela företaget.

Årets finalister är en yrkeshögskola, en leverantör av havrebaserade produkter och en tjänst som hjälper mindre kunder att hitta sin marknad. 

Här är årets tre finalister i kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad
Yrkeshögskolan i Kristianstad arbetar med den kanske viktigaste frågan i branschen just nu: kompetensförsörjning. En uthållig satsning på kvalificerad yrkesutbildning är avgörande för branschens framtid.

Läs också: De har hälsa och miljö i fokus

Oatly
Oatly har arbetat länge och ihärdigt med att utveckla "non-dairy", som nu är etablerat i branschen tack vare dem. Man har varit trogen sin havre och affärsidé fullt ut och möt branschens konsumenter med nya alternativ.

Bokamarknad
Bokamarknad hjälper små aktörer att hitta kunderna på ett enkelt sätt - något som annars kan vara tidskrävande och svårt. Att kunna söka och planera sin marknad kan för många öka affärsmöjligheterna i branschen.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Nyhetsbrev

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Arkiv

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Invigning av NK:s nya saluhall

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Mackmyra behöver pengar

Vigårda till Västerås

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143