23948sdkhjf

Tre leverantörer att lita på

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Här är trion som är nominerad till utmärkelsen Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad, Oatly och Bokamarknad är trion som är nominerade till kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards. Utmärkelsen delas ut under Fastfood- och cafémässan på Kistamässan i Stockholm  den 30 januari 2019. 

Priset delas ut till ett företag som i hög grad har bidragit till att skapa mervärden för fastfood- och conveniencebranschen. Det kan beröra sortiment, service, teknik, miljö eller annat som påtagligt ökar värdet för kunderna och/eller personal och hela företaget.

Årets finalister är en yrkeshögskola, en leverantör av havrebaserade produkter och en tjänst som hjälper mindre kunder att hitta sin marknad. 

Här är årets tre finalister i kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad
Yrkeshögskolan i Kristianstad arbetar med den kanske viktigaste frågan i branschen just nu: kompetensförsörjning. En uthållig satsning på kvalificerad yrkesutbildning är avgörande för branschens framtid.

Läs också: De har hälsa och miljö i fokus

Oatly
Oatly har arbetat länge och ihärdigt med att utveckla "non-dairy", som nu är etablerat i branschen tack vare dem. Man har varit trogen sin havre och affärsidé fullt ut och möt branschens konsumenter med nya alternativ.

Bokamarknad
Bokamarknad hjälper små aktörer att hitta kunderna på ett enkelt sätt - något som annars kan vara tidskrävande och svårt. Att kunna söka och planera sin marknad kan för många öka affärsmöjligheterna i branschen.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.074