23948sdkhjf

Sologäster välkomnas till Oaxen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Utvidgar Solo-konceptet för att nå ensamätande affärsresenärer.

Sedan i höstas har Oaxen Slip på Djurgården i Stockholm aktivt försökt locka fredagsgäster som saknar sällskap. Nu utvidgas konceptet Oaxen Solo till att gälla även på onsdagar. Tanken är nå affärsresenärerna.

Läs också: Frantzén bästa restaurangen i Europa

Solo är en så kallad ”sharing-måltid” som fungerar som en familjemiddag där man delar med hela bordet. Allt man behöver göra är att boka sin plats. Sällskap och meny blir en överraskning. 

– Vi lanserade Solo bland annat för att förändra synen på ensamätandet. Under hösten har vi också sett att Solo behövs och att ensamätandet är en växande trend, förklarar Agneta Green, en av grundarna och ägarna till Oaxen Krog och Slip.

Att äta middag på egen hand är ofta en del av vardagen för affärsresenärer. Men krogarna är inte alltid så bra på att ta hand om ensamätarna. Oaxen Slip vill med sitt Solo-koncept ändra på det. Från och med nu går det att Solo-boka både på onsdagar och fredagar. 

– De som är i Stockholm för affärer äter ofta middag på egen hand. Vi vill skapa en plats där de kan göra det tillsammans.” säger Agneta Green.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten är uppdelad i två restauranger; den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen.

Mer om: Oaxen | Oaxen Krog
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.116