23948sdkhjf

Sologäster välkomnas till Oaxen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Utvidgar Solo-konceptet för att nå ensamätande affärsresenärer.

Sedan i höstas har Oaxen Slip på Djurgården i Stockholm aktivt försökt locka fredagsgäster som saknar sällskap. Nu utvidgas konceptet Oaxen Solo till att gälla även på onsdagar. Tanken är nå affärsresenärerna.

Läs också: Frantzén bästa restaurangen i Europa

Solo är en så kallad ”sharing-måltid” som fungerar som en familjemiddag där man delar med hela bordet. Allt man behöver göra är att boka sin plats. Sällskap och meny blir en överraskning. 

– Vi lanserade Solo bland annat för att förändra synen på ensamätandet. Under hösten har vi också sett att Solo behövs och att ensamätandet är en växande trend, förklarar Agneta Green, en av grundarna och ägarna till Oaxen Krog och Slip.

Att äta middag på egen hand är ofta en del av vardagen för affärsresenärer. Men krogarna är inte alltid så bra på att ta hand om ensamätarna. Oaxen Slip vill med sitt Solo-koncept ändra på det. Från och med nu går det att Solo-boka både på onsdagar och fredagar. 

– De som är i Stockholm för affärer äter ofta middag på egen hand. Vi vill skapa en plats där de kan göra det tillsammans.” säger Agneta Green.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten är uppdelad i två restauranger; den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen.

Mer om: Oaxen | Oaxen Krog
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111