23948sdkhjf

Sologäster välkomnas till Oaxen

Utvidgar Solo-konceptet för att nå ensamätande affärsresenärer.

Sedan i höstas har Oaxen Slip på Djurgården i Stockholm aktivt försökt locka fredagsgäster som saknar sällskap. Nu utvidgas konceptet Oaxen Solo till att gälla även på onsdagar. Tanken är nå affärsresenärerna.

Solo är en så kallad ”sharing-måltid” som fungerar som en familjemiddag där man delar med hela bordet. Allt man behöver göra är att boka sin plats. Sällskap och meny blir en överraskning. 

– Vi lanserade Solo bland annat för att förändra synen på ensamätandet. Under hösten har vi också sett att Solo behövs och att ensamätandet är en växande trend, förklarar Agneta Green, en av grundarna och ägarna till Oaxen Krog och Slip.

Att äta middag på egen hand är ofta en del av vardagen för affärsresenärer. Men krogarna är inte alltid så bra på att ta hand om ensamätarna. Oaxen Slip vill med sitt Solo-koncept ändra på det. Från och med nu går det att Solo-boka både på onsdagar och fredagar. 

– De som är i Stockholm för affärer äter ofta middag på egen hand. Vi vill skapa en plats där de kan göra det tillsammans.” säger Agneta Green.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten är uppdelad i två restauranger; den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078