23948sdkhjf

Sologäster välkomnas till Oaxen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Utvidgar Solo-konceptet för att nå ensamätande affärsresenärer.

Sedan i höstas har Oaxen Slip på Djurgården i Stockholm aktivt försökt locka fredagsgäster som saknar sällskap. Nu utvidgas konceptet Oaxen Solo till att gälla även på onsdagar. Tanken är nå affärsresenärerna.

Läs också: Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Solo är en så kallad ”sharing-måltid” som fungerar som en familjemiddag där man delar med hela bordet. Allt man behöver göra är att boka sin plats. Sällskap och meny blir en överraskning. 

– Vi lanserade Solo bland annat för att förändra synen på ensamätandet. Under hösten har vi också sett att Solo behövs och att ensamätandet är en växande trend, förklarar Agneta Green, en av grundarna och ägarna till Oaxen Krog och Slip.

Att äta middag på egen hand är ofta en del av vardagen för affärsresenärer. Men krogarna är inte alltid så bra på att ta hand om ensamätarna. Oaxen Slip vill med sitt Solo-koncept ändra på det. Från och med nu går det att Solo-boka både på onsdagar och fredagar. 

– De som är i Stockholm för affärer äter ofta middag på egen hand. Vi vill skapa en plats där de kan göra det tillsammans.” säger Agneta Green.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten är uppdelad i två restauranger; den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen.

Läs mer om: Oaxen | Oaxen Krog
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141