23948sdkhjf

Sologäster välkomnas till Oaxen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Utvidgar Solo-konceptet för att nå ensamätande affärsresenärer.

Sedan i höstas har Oaxen Slip på Djurgården i Stockholm aktivt försökt locka fredagsgäster som saknar sällskap. Nu utvidgas konceptet Oaxen Solo till att gälla även på onsdagar. Tanken är nå affärsresenärerna.

Läs också: Frantzén bästa restaurangen i Europa

Solo är en så kallad ”sharing-måltid” som fungerar som en familjemiddag där man delar med hela bordet. Allt man behöver göra är att boka sin plats. Sällskap och meny blir en överraskning. 

– Vi lanserade Solo bland annat för att förändra synen på ensamätandet. Under hösten har vi också sett att Solo behövs och att ensamätandet är en växande trend, förklarar Agneta Green, en av grundarna och ägarna till Oaxen Krog och Slip.

Att äta middag på egen hand är ofta en del av vardagen för affärsresenärer. Men krogarna är inte alltid så bra på att ta hand om ensamätarna. Oaxen Slip vill med sitt Solo-koncept ändra på det. Från och med nu går det att Solo-boka både på onsdagar och fredagar. 

– De som är i Stockholm för affärer äter ofta middag på egen hand. Vi vill skapa en plats där de kan göra det tillsammans.” säger Agneta Green.

Oaxen Krog & Slip ligger på Djurgården i Stockholm. Verksamheten är uppdelad i två restauranger; den tvåstjärniga restaurangen Oaxen Krog och den nordiska bistron Slipen.

Mer om: Oaxen | Oaxen Krog
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.142