23948sdkhjf

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Max Burgers, som i förra veckan prisades för sitt miljöarbete på Fastfood Awards, fortsätter sin expansion och etablerar sig nu på ytterligare en svensk ort. I dag, den 6 februari, öppnas en Max-restaurang i Sibyllas gamla lokal vid Ljungheden i Västervik. Det blir snabbmatskedjans 122:e ställe i Sverige.

– Det känns otroligt kul att få komma in i Västervik som är en stad med stor burgarkultur. Här finns en lokal kultstämning kring burgare – och det är något jag värderar högt. Västervik har ju varit utan en stor burgarkedja ett tag, vi tror att Max kommer fylla tomrummet perfekt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, i en kommentar.

Mer är på gång för Sveriges äldsta hamburgerkedja, som expanderat kraftigt på senare år och planerar att nå 150 restauranger inom en femårsperiod. Bland annat öppnar i vår den första Max-restaurangen på Södermalm i Stockholm. Den ska ligga vid Björns trädgård mitt emot Medborgarplatsen.

Här är de nya Max-restauranger som är planerade under första halvåret 2019:

  • Västervik. Öppnar den 6 februari 2019
  • Sisjön, Göteborg. Öppnar den 13 mars 2019
  • Medborgarplatsen, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Täby, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Gnista, Uppsala. Öppnar den 29 maj 2019
  • Ronneby. Öppnar sommaren 2019.

Uppdatering: Max har sedan artikeln ursprungligen publicerades korrigerat sifffran för antalet restauranger från 124 till 122.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094