23948sdkhjf

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Max Burgers, som i förra veckan prisades för sitt miljöarbete på Fastfood Awards, fortsätter sin expansion och etablerar sig nu på ytterligare en svensk ort. I dag, den 6 februari, öppnas en Max-restaurang i Sibyllas gamla lokal vid Ljungheden i Västervik. Det blir snabbmatskedjans 122:e ställe i Sverige.

Läs också: Hipster-Söder får egen Max-burgare

– Det känns otroligt kul att få komma in i Västervik som är en stad med stor burgarkultur. Här finns en lokal kultstämning kring burgare – och det är något jag värderar högt. Västervik har ju varit utan en stor burgarkedja ett tag, vi tror att Max kommer fylla tomrummet perfekt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, i en kommentar.

Mer är på gång för Sveriges äldsta hamburgerkedja, som expanderat kraftigt på senare år och planerar att nå 150 restauranger inom en femårsperiod. Bland annat öppnar i vår den första Max-restaurangen på Södermalm i Stockholm. Den ska ligga vid Björns trädgård mitt emot Medborgarplatsen.

Här är de nya Max-restauranger som är planerade under första halvåret 2019:

  • Västervik. Öppnar den 6 februari 2019
  • Sisjön, Göteborg. Öppnar den 13 mars 2019
  • Medborgarplatsen, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Täby, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Gnista, Uppsala. Öppnar den 29 maj 2019
  • Ronneby. Öppnar sommaren 2019.

Uppdatering: Max har sedan artikeln ursprungligen publicerades korrigerat sifffran för antalet restauranger från 124 till 122.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Nyhetsbrev

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Arkiv

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Äntligen invigningsdatum för Max flaggskepp vid Medborgarplatsen

Firar med att introducera en ny Medis-burgare.

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125