23948sdkhjf

Här öppnar Max-restaurang nummer 122

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Etablerar sig i Västervik – och snart öppnar den första restaurangen på Södermalm.

Max Burgers, som i förra veckan prisades för sitt miljöarbete på Fastfood Awards, fortsätter sin expansion och etablerar sig nu på ytterligare en svensk ort. I dag, den 6 februari, öppnas en Max-restaurang i Sibyllas gamla lokal vid Ljungheden i Västervik. Det blir snabbmatskedjans 122:e ställe i Sverige.

Läs också: Max fick pris av FN

– Det känns otroligt kul att få komma in i Västervik som är en stad med stor burgarkultur. Här finns en lokal kultstämning kring burgare – och det är något jag värderar högt. Västervik har ju varit utan en stor burgarkedja ett tag, vi tror att Max kommer fylla tomrummet perfekt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, i en kommentar.

Mer är på gång för Sveriges äldsta hamburgerkedja, som expanderat kraftigt på senare år och planerar att nå 150 restauranger inom en femårsperiod. Bland annat öppnar i vår den första Max-restaurangen på Södermalm i Stockholm. Den ska ligga vid Björns trädgård mitt emot Medborgarplatsen.

Här är de nya Max-restauranger som är planerade under första halvåret 2019:

  • Västervik. Öppnar den 6 februari 2019
  • Sisjön, Göteborg. Öppnar den 13 mars 2019
  • Medborgarplatsen, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Täby, Stockholm. Öppnar våren 2019
  • Gnista, Uppsala. Öppnar den 29 maj 2019
  • Ronneby. Öppnar sommaren 2019.

Uppdatering: Max har sedan artikeln ursprungligen publicerades korrigerat sifffran för antalet restauranger från 124 till 122.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118