23948sdkhjf

Stockholm Fisk i ny tappning

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Efter två månaders renovering slår Stockholm Fisk upp portarna igen den 8 mars. Restaurangchefen Marie Selin utlovar ”en sprillans ny, fräsch och alldeles skinande blank restaurang” där endast namnet består.

Den nya menyn bygger på grillad fisk och skaldjur i säsong samt moderna klassiska rätter.

– Vi ger ännu större utrymme för vegetariska rätter och erbjuder en bred vinlista, meddelar Marie Selin.

Nya Stockholm Fisk kommer ha lika generösa öppettider. Fiskrestaurangen mitt i Stockholms city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel på Vasagatan, har öppet alla dagar på året fram till klockan 01 på natten. Restaurangdelen rymmer 190 sittplatser samt ett chambre separée för 14 personer. Cocktailbaren har plats för över hundra personer och öppnar redan tio på morgonen

Bakom satsningen står Melanders Group som även driver Wedholms Fisk, Konstnärsbaren, Ulla Winbladh med flera.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132