23948sdkhjf

Stockholm Fisk i ny tappning

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Efter två månaders renovering slår Stockholm Fisk upp portarna igen den 8 mars. Restaurangchefen Marie Selin utlovar ”en sprillans ny, fräsch och alldeles skinande blank restaurang” där endast namnet består.

Den nya menyn bygger på grillad fisk och skaldjur i säsong samt moderna klassiska rätter.

– Vi ger ännu större utrymme för vegetariska rätter och erbjuder en bred vinlista, meddelar Marie Selin.

Nya Stockholm Fisk kommer ha lika generösa öppettider. Fiskrestaurangen mitt i Stockholms city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel på Vasagatan, har öppet alla dagar på året fram till klockan 01 på natten. Restaurangdelen rymmer 190 sittplatser samt ett chambre separée för 14 personer. Cocktailbaren har plats för över hundra personer och öppnar redan tio på morgonen

Bakom satsningen står Melanders Group som även driver Wedholms Fisk, Konstnärsbaren, Ulla Winbladh med flera.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Nyhetsbrev

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Arkiv

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Bohuslänsk vinst i Food Truck-SM

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.26