23948sdkhjf

Stockholm Fisk i ny tappning

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Efter två månaders renovering slår Stockholm Fisk upp portarna igen den 8 mars. Restaurangchefen Marie Selin utlovar ”en sprillans ny, fräsch och alldeles skinande blank restaurang” där endast namnet består.

Den nya menyn bygger på grillad fisk och skaldjur i säsong samt moderna klassiska rätter.

– Vi ger ännu större utrymme för vegetariska rätter och erbjuder en bred vinlista, meddelar Marie Selin.

Nya Stockholm Fisk kommer ha lika generösa öppettider. Fiskrestaurangen mitt i Stockholms city, inuti Radisson Blu Royal Viking Hotel på Vasagatan, har öppet alla dagar på året fram till klockan 01 på natten. Restaurangdelen rymmer 190 sittplatser samt ett chambre separée för 14 personer. Cocktailbaren har plats för över hundra personer och öppnar redan tio på morgonen

Bakom satsningen står Melanders Group som även driver Wedholms Fisk, Konstnärsbaren, Ulla Winbladh med flera.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – och en fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nyhetsbrev

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Arkiv

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Därför ställdes 7-Eleven om till pizzerior

Näringslivsmedalj med kunglig glans till Fabrique

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Rökt och grillat på krogveteranernas nya restaurang

Stjärnkrögare flyttar in i toppen på nytt landmärke

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Årets kock-vinnare startar eget med nytt koncept

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Foodstock – Ekstedts nya gastronomifestival

Fjäderholmarna blir matmecka under två sommardagar.

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

Svensk mästare i hembryggd öl

Beyond Meat värderas till över en miljard

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.136