23948sdkhjf

Hipster-Söder får egen Max-burgare

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Max går all in med södertugget i marknadsföringen av sin nya restaurang vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. ”Välkommen in på lite södertugg” står det i annonserna inför dagens invigning och dessutom får hipster-Söder en alldeles egen hamburgare som bara säljs på den nya flaggskeppsrestaurangen.

Läs också: Han ska styra media på Max

– Förutom att restaurangen är unik i sin storlek och design så har vi också tagit fram tre helt unika produkter som bara finns på Medis, berättar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, som tillsammans med brodern och koncernchefen Richard Bergfors och mamma Britta Fredriksson, som var med och grundade Max för 51 år sedan, klippt det röda bandet.

De tre produkterna är en lakto-ovo-vegetarisk burgare med cheddarost och rökig barbequesås, en vegansk lyxshake och en Oumph!-låda.

Max Medborgarplatsen följer det designkoncept som tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Wingårdhs, men har vissa detaljer som skiljer sig från övriga Maxställen i Sverige. Lokalen, som från början huserades av en mjölkbar på 1930-talet, var inredd med ett speciellt stengolv som Max valt att behålla.

– Det är vår största restaurang, vårt flaggskepp, och vi har lagt extra krut på design i restaurangen. Eftersom vi har fått äran att ta över de här anrika lokalerna så har vi valt att behålla vissa utmärkande detaljer som gör lokalen unik, berättar Christoffer Bergfors.

Restaurangen har 320 sittplatser och gästerna kan välja om de vill sitta inomhus, på uteserveringen eller på terrassen med utsikt över Björns trädgård och Medborgarplatsen.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Nyhetsbrev

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Arkiv

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Tävling
Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.14