23948sdkhjf

Hipster-Söder får egen Max-burgare

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Max går all in med södertugget i marknadsföringen av sin nya restaurang vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. ”Välkommen in på lite södertugg” står det i annonserna inför dagens invigning och dessutom får hipster-Söder en alldeles egen hamburgare som bara säljs på den nya flaggskeppsrestaurangen.

Läs också: Han ska styra media på Max

– Förutom att restaurangen är unik i sin storlek och design så har vi också tagit fram tre helt unika produkter som bara finns på Medis, berättar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, som tillsammans med brodern och koncernchefen Richard Bergfors och mamma Britta Fredriksson, som var med och grundade Max för 51 år sedan, klippt det röda bandet.

De tre produkterna är en lakto-ovo-vegetarisk burgare med cheddarost och rökig barbequesås, en vegansk lyxshake och en Oumph!-låda.

Max Medborgarplatsen följer det designkoncept som tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Wingårdhs, men har vissa detaljer som skiljer sig från övriga Maxställen i Sverige. Lokalen, som från början huserades av en mjölkbar på 1930-talet, var inredd med ett speciellt stengolv som Max valt att behålla.

– Det är vår största restaurang, vårt flaggskepp, och vi har lagt extra krut på design i restaurangen. Eftersom vi har fått äran att ta över de här anrika lokalerna så har vi valt att behålla vissa utmärkande detaljer som gör lokalen unik, berättar Christoffer Bergfors.

Restaurangen har 320 sittplatser och gästerna kan välja om de vill sitta inomhus, på uteserveringen eller på terrassen med utsikt över Björns trädgård och Medborgarplatsen.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Nyhetsbrev

Hit kommer Linnea & Basilika

Arkiv

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.119