23948sdkhjf

Hipster-Söder får egen Max-burgare

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Max går all in med södertugget i marknadsföringen av sin nya restaurang vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. ”Välkommen in på lite södertugg” står det i annonserna inför dagens invigning och dessutom får hipster-Söder en alldeles egen hamburgare som bara säljs på den nya flaggskeppsrestaurangen.

Läs också: Max fick pris av FN

– Förutom att restaurangen är unik i sin storlek och design så har vi också tagit fram tre helt unika produkter som bara finns på Medis, berättar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers, som tillsammans med brodern och koncernchefen Richard Bergfors och mamma Britta Fredriksson, som var med och grundade Max för 51 år sedan, klippt det röda bandet.

De tre produkterna är en lakto-ovo-vegetarisk burgare med cheddarost och rökig barbequesås, en vegansk lyxshake och en Oumph!-låda.

Max Medborgarplatsen följer det designkoncept som tagits fram i samarbete med arkitektbyrån Wingårdhs, men har vissa detaljer som skiljer sig från övriga Maxställen i Sverige. Lokalen, som från början huserades av en mjölkbar på 1930-talet, var inredd med ett speciellt stengolv som Max valt att behålla.

– Det är vår största restaurang, vårt flaggskepp, och vi har lagt extra krut på design i restaurangen. Eftersom vi har fått äran att ta över de här anrika lokalerna så har vi valt att behålla vissa utmärkande detaljer som gör lokalen unik, berättar Christoffer Bergfors.

Restaurangen har 320 sittplatser och gästerna kan välja om de vill sitta inomhus, på uteserveringen eller på terrassen med utsikt över Björns trädgård och Medborgarplatsen.

Mer om: Max | Max Burgers
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Folkparkens grillkiosk redo att servera

Fortsatt uppåt för cityrestaurangerna

Domino's ägare lämnar Norden – vill sälja svenska verksamheten

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Nyhetsbrev

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Arkiv

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124