23948sdkhjf

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Som många andra företag lägger Martin & Servera till ett X för den del inom företaget som jobbar med utveckling av digitala tjänster. Restauranglabbet är ett innovationsprojekt som samlar näringsliv och akademi för att undersöka hur hållbart och cirkulärt ett komplett och komplext restaurangsystem kan bli.

Martin & Servera X och Restauranglabbet ska nu tillsammans arbeta för att utveckla en mer hållbar restaurangdrift. Områden som samarbetet kommer att beröra är cirkulär ekonomi, matsvinn och foodtech.

Johan Gottberg, en av initiativtagarna till Restauranglabbet, uppskattar att Martin & Servera går in i samarbetet.

– Vi delar samma ambition, att uppgradera och säkra framtidens restaurangbransch.

Emilia Liljeström är chef för digitalisering och innovation på Martin & Servera Restauranghandel.

– Syftet är att utveckla lösningar som kan hjälpa våra kunder att bli än mer framgångsrika. Ju snabbare vi vågar testa nya idéer, desto snabbare kommer vi lära oss och utvecklas, menar Emilia Liljeström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Panini har lämnat Kungsgatan
Hammars första förvärv – köper norrländskt bryggeri
Klart för ännu en Pinchos som fortsätter expansionen
Här är de nya restaurangaktörerna på Mall of Scandinavia
Hantverksbryggerier går på knäna – vill se sänkt skatt
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.141