23948sdkhjf

Absolut med återvunnet glas

| Av Marcus Petersson | Tipsa redaktionen

Nu kommer superpremiumvodkan Absolut Elyx i ny förpackning. En till 40 procent återvunnen glasflaska som syftar till att kommunicera hantverk och kvalitet. Med sin nya design vill den dra till sig uppmärksamheten när den anseras under juni månad i Systembolagets beställningssortiment och på svenska krogar.

Läs också: Absolut-vd: ”Vi får inte tappa tempo”

Från och med juni 2019 presenteras superpremiumvodkan i en ny flaska. Den är tillverkad av 40 procent  återvunnet glas och är en hyllning till det traditionsenliga destilleringsprocessen som sker i kopparpannorna i Åhus. Flaskan är framtagen av den Londonbaserade designbyrån Stranger & Stranger.

– Absolut Elyx har alltid varit motsatsen till det som kan ses som sedvanligt och ordinärt. En unik produkt som med den nya flaskdesignen blir än mer unik. Den är lekfull och lyxig på samma gång och vi känner verkligen att dess designer har förstått tonaliteten och känslan i Absolut Elyx. De har skapat något som verkligen fångar en livsstil, säger Pia Hägglöf, Brand Manager för Absolut i Sverige.

Innehållet i flaskan förblir detsamma. Tillgänglig på över 70 marknader i världen är detta Absoluts flaggskepp när det kommer till vodka. Varje droppe av Absolut Elyx är gjord på vete från ett och samma ställe i Åhus, allt inom en radie på 2,5 mil från de berömda gamla kopparpannorna.

Mer om:Absolut Vodka
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Nyhetsbrev

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Arkiv

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.286