23948sdkhjf

Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Marcus Ekman återförenas med Pontus Frithiof när han i slutet av augusti tillträder som koncept- och affärsutvecklare hos Pontus Group.

Läs också: Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

– I takt med att våra verksamheter växer behöver vi en person som tar det övergripande ansvaret för koncept- och affärsutveckling. Det är viktigt att vi ständigt förnyar våra verksamheter och koncept utan att tappa vårt DNA och våra grundvärderingar på vägen. Jag är mycket glad att Marcus är tillbaka hos oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group, i en kommentar.

Marcus Ekman har under de senaste tio åren arbetat som driftchef för Sabis restaurangverksamhet. Dessförinnan arbetade han tillsammans med Pontus Frithiof i 13 år, bland annat som vice vd. 

– Jag är mycket glad för förtroendet och möjligheten. Det känns väldigt roligt vara tillbaka i en ny roll som jag brinner för. Tillsammans ska vi utveckla och bygga företaget vidare med nya koncept, höja kvaliteten och utbuden ytterligare, säger Marcus Ekman.

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof är också aktuell med en ny krogsatsning i Visby. Tillsammans med Shervin Razani, ägare av hotellet Novi Resort, lanserade han i slutet av maj strandrestaurangen Novi Beach Club by Pontus Frithiof. Restaurangen ska föra tankarna till franska och italienska Rivieran men med gotländsk touch.

Mer om: Pontus Frithiof
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Max grundare instiftar stort livsmedelspris

OS-silver till kocklandslaget – guld till juniorerna

Systembolaget stämmer danska vinappen Vivino

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Max ska växa i Borås och Mölndal

Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Aloë, Etoile och Oaxen uppmärksammades under ceremonin i Norge.

Nyhetsbrev

Axfood Snabbgross till restaurangtäta Jönköping

Arkiv

Spendrups cementerar förstaplatsen på Systemet – ökade 9,5 procent

Freetrailers släpvagnar till Max

Single-malt veteran i nya kläder

Absolut vodka-ägare sänker prognos efter coronoviruset

Kök räddar käk på skånska restauranger

Ciderguru till Sverige – odlarnas intresse ökar

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

I helgen gäller det för Svenska kocklandslaget

Dumplingskonceptet Dubbel Dubbel blir kedja – målet 30 restauranger

Letar lokaler i bland annat Norrköping, Stockholm, Malmö och Lund för sitt chinese sharing-koncept.

Expansiva kedjor till Signalfabriken

Catenaccis Giretto nu även på Södermalm

Häktad för våldtäkter på kollega på snabbmatsrestaurang

De tar över Cuba Cola

Omnipollo öppnar sitt första bryggeri – i en kyrka

Asien lyfte Carlsbergs ölförsäljning

Compass Group tar över 1 000 Fazer-restauranger

Dyster januari – 25 procent fler krogkonkurser

El Bulli-kocken Ferran Adrià gästar Stockholm i vår

Foodora byter vd och siktar på nya ”sista milen”-kunder

Coop dubblar mängden naturbeteskött

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Årets viltkock vill se mer vilt på krogen

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Picadeli lanserar "Picabowl"

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Här finns landets bästa pizzerior

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11