23948sdkhjf

Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Marcus Ekman återförenas med Pontus Frithiof när han i slutet av augusti tillträder som koncept- och affärsutvecklare hos Pontus Group.

Läs också: Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

– I takt med att våra verksamheter växer behöver vi en person som tar det övergripande ansvaret för koncept- och affärsutveckling. Det är viktigt att vi ständigt förnyar våra verksamheter och koncept utan att tappa vårt DNA och våra grundvärderingar på vägen. Jag är mycket glad att Marcus är tillbaka hos oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group, i en kommentar.

Marcus Ekman har under de senaste tio åren arbetat som driftchef för Sabis restaurangverksamhet. Dessförinnan arbetade han tillsammans med Pontus Frithiof i 13 år, bland annat som vice vd. 

– Jag är mycket glad för förtroendet och möjligheten. Det känns väldigt roligt vara tillbaka i en ny roll som jag brinner för. Tillsammans ska vi utveckla och bygga företaget vidare med nya koncept, höja kvaliteten och utbuden ytterligare, säger Marcus Ekman.

Stjärnkrögaren Pontus Frithiof är också aktuell med en ny krogsatsning i Visby. Tillsammans med Shervin Razani, ägare av hotellet Novi Resort, lanserade han i slutet av maj strandrestaurangen Novi Beach Club by Pontus Frithiof. Restaurangen ska föra tankarna till franska och italienska Rivieran men med gotländsk touch.

Mer om: Pontus Frithiof
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.172