23948sdkhjf

Harrys växlar upp – söker franchisetagare i 20 städer

Nyligen blev det klart att Harrys i höst återvänder till Motala. Samtidigt meddelades att den svenska bar- och brasseriekedjan söker franchisetagare i ytterligare fyra städer. Nu står det klart att expansionsplanerna är större än så. Harrys letar nu franchisetagare i totalt 20 städer.

Målet är högt ställt. Harrys ska inom en treårsperiod gå från dagens cirka 30 till 45 restauranger. Fokus ligger på att konvertera redan befintliga verksamheter till Harrys-konceptet, där det svenska ursprunget slår igenom såväl i design och inredning som i maten som serveras på restaurangerna.

– Vi har identifierat 20 städer där vi känner att Harrys kan bidra till en positiv utveckling av staden och där det finns ett behov i dag, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig på Harrys.

I följande städer vill Harrys etablera sitt folkliga koncept med nya franchisetagare: Borås, Eskilstuna, Eksjö, Falköping, Karlskrona, Karlskoga, Luleå, Mariestad, Nässjö, Oskarshamn, Piteå, Ronneby, Skara, Skövde, Sundbyberg, Sundsvall, Trelleborg, Täby, Åtvidaberg, Östersund. Dessutom fortsätter letandet efter lämpliga lokaler i Stockholm.

Harrys startade i Falkenberg 1993. Namnet är en hommage till livsmedelshandlaren Harry Nilsson. I dag sysselsätter kedjan cirka 1 000 personer. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094