23948sdkhjf

Harrys växlar upp – söker franchisetagare i 20 städer

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Nyligen blev det klart att Harrys i höst återvänder till Motala. Samtidigt meddelades att den svenska bar- och brasseriekedjan söker franchisetagare i ytterligare fyra städer. Nu står det klart att expansionsplanerna är större än så. Harrys letar nu franchisetagare i totalt 20 städer.

Läs också: Harrys växer

Målet är högt ställt. Harrys ska inom en treårsperiod gå från dagens cirka 30 till 45 restauranger. Fokus ligger på att konvertera redan befintliga verksamheter till Harrys-konceptet, där det svenska ursprunget slår igenom såväl i design och inredning som i maten som serveras på restaurangerna.

– Vi har identifierat 20 städer där vi känner att Harrys kan bidra till en positiv utveckling av staden och där det finns ett behov i dag, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig på Harrys.

I följande städer vill Harrys etablera sitt folkliga koncept med nya franchisetagare: Borås, Eskilstuna, Eksjö, Falköping, Karlskrona, Karlskoga, Luleå, Mariestad, Nässjö, Oskarshamn, Piteå, Ronneby, Skara, Skövde, Sundbyberg, Sundsvall, Trelleborg, Täby, Åtvidaberg, Östersund. Dessutom fortsätter letandet efter lämpliga lokaler i Stockholm.

Harrys startade i Falkenberg 1993. Namnet är en hommage till livsmedelshandlaren Harry Nilsson. I dag sysselsätter kedjan cirka 1 000 personer. 

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.854