23948sdkhjf

Harrys växer

Harrys vill växa och letar ny franschisetagare. Kedjan har nu hittat en i Motala. Marcus Kåtorp lämnar sin vd-roll på Statt i Motala för att bli krögare på Harrys.

– Jag fastnade för Harrys som med sitt uppdaterade koncept kommer att modernisera restaurangutbudet i Motala. På Harrys lägger man stort fokus på kvaliteten på maten, gästbemötande och att skapa bra underhållning för sina gäster. Detta tror och hoppas jag kommer bidra till en positiv utveckling för Motala, säger Marcus Kåtorp.

När den svenska bar- och brasseriekedjan återvänder till Motala skapar det samtidigt ett 10-tal nya arbetstillfällen i staden. Byggnationen av restaurangen startar i augusti och beräknas vara klar i slutet av oktober. Harrys kommer att etableras i tidigare Saluhallen i en stor och öppen lokal med högt i tak.

– Utöver restaurangdelen kommer vi även kunna erbjuda live musik, temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Uteserveringen nästa sommar kommer att bli magisk, säger Marcus Kåtorp.

Harrys startade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på närmare ett 30-tal orter i Sverige och sysselsätter totalt cirka 1 000 personer. 

– Vi har under en längre tid haft som målsättning att återvända till Motala. Nu är tiden rätt, lokalen är rätt och vi har hittat rätt krögare, avslutar Niclas Möller, vd på Harrys.

Harrys vill fortsätta växa och söker just nu franchisetagare till restauranger i Nässjö, Stockholm, Uppsala och Västerås. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079