23948sdkhjf

Harrys växer

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Harrys vill växa och letar ny franschisetagare. Kedjan har nu hittat en i Motala. Marcus Kåtorp lämnar sin vd-roll på Statt i Motala för att bli krögare på Harrys.

Läs också: Här öppnar Harrys

– Jag fastnade för Harrys som med sitt uppdaterade koncept kommer att modernisera restaurangutbudet i Motala. På Harrys lägger man stort fokus på kvaliteten på maten, gästbemötande och att skapa bra underhållning för sina gäster. Detta tror och hoppas jag kommer bidra till en positiv utveckling för Motala, säger Marcus Kåtorp.

När den svenska bar- och brasseriekedjan återvänder till Motala skapar det samtidigt ett 10-tal nya arbetstillfällen i staden. Byggnationen av restaurangen startar i augusti och beräknas vara klar i slutet av oktober. Harrys kommer att etableras i tidigare Saluhallen i en stor och öppen lokal med högt i tak.

– Utöver restaurangdelen kommer vi även kunna erbjuda live musik, temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Uteserveringen nästa sommar kommer att bli magisk, säger Marcus Kåtorp.

Harrys startade i Falkenberg 1993. I dag finns kedjan på närmare ett 30-tal orter i Sverige och sysselsätter totalt cirka 1 000 personer. 

– Vi har under en längre tid haft som målsättning att återvända till Motala. Nu är tiden rätt, lokalen är rätt och vi har hittat rätt krögare, avslutar Niclas Möller, vd på Harrys.

Harrys vill fortsätta växa och söker just nu franchisetagare till restauranger i Nässjö, Stockholm, Uppsala och Västerås. 

Mer om: Harrys
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Hit kommer Linnea & Basilika

Nyhetsbrev

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Arkiv

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.104