23948sdkhjf

Videgård gör om – varit för fint

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Så sent som i februari utsågs Videgård i Sturegallerian till Stockholms bästa bar, men krögaren själv, Erik Videgård, är inte nöjd med själva restaurangen. Krogen har varit för fin.

– Jag har tänkt om under sommaren och kommit fram till att krogen inte riktigt är som jag vill att den ska vara. Snittnotorna har varit för höga, och menyerna lite för stela. Jag har varit lite inburad i mina egna idéer och restauranggästerna har inte varit lika fria att välja som jag hade önskat från början, säger Erik Videgård till Allt om Stockholm.

Han har därför strukit de fasta menyerna och nikkei-influenserna (japansk-peruanska) har blandats upp med ”enkla rätter utan tjafs fast med massor av smaker”. Videgård vill tillbaka till rötterna, vilket betyder att sichuanköket kan dyka upp i Sturegallerian i vissa former. Dessutom lanseras en sushilounge, med traditionella sushi-och sashimiserveringar.

Läs mer om: Erik Videgård | Videgård
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11