23948sdkhjf

Videgård gör om – varit för fint

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Så sent som i februari utsågs Videgård i Sturegallerian till Stockholms bästa bar, men krögaren själv, Erik Videgård, är inte nöjd med själva restaurangen. Krogen har varit för fin.

– Jag har tänkt om under sommaren och kommit fram till att krogen inte riktigt är som jag vill att den ska vara. Snittnotorna har varit för höga, och menyerna lite för stela. Jag har varit lite inburad i mina egna idéer och restauranggästerna har inte varit lika fria att välja som jag hade önskat från början, säger Erik Videgård till Allt om Stockholm.

Han har därför strukit de fasta menyerna och nikkei-influenserna (japansk-peruanska) har blandats upp med ”enkla rätter utan tjafs fast med massor av smaker”. Videgård vill tillbaka till rötterna, vilket betyder att sichuanköket kan dyka upp i Sturegallerian i vissa former. Dessutom lanseras en sushilounge, med traditionella sushi-och sashimiserveringar.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Nyhetsbrev

Arnold's – nu även med lunchservering

Arkiv

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094