23948sdkhjf

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Harrys letar franchisetagare över hela landet och har nu hittat en i Småland. Johan Åsbrink öppnar en Harrys i Eksjö så snart de nya lokalerna i det återuppbyggda träkvarteret är klara.

Nyligen gick restaurangkedjan ut och annonserade att de söker franchistetagare i 20 städer. Eksjö var dock inte en av dessa orter. Men entreprenören Johan Åsbrink var snabb ändå med att meddela sitt intresse för Harrys brasserikoncept.

– Jag är ny i krogvärlden och då är det skönt med stöd av Harrys som är rutinerade i branschen. De har ett koncept som passar mig perfekt, med en bra mix av frihet och styrning. En sådan här krog behövs och efterfrågas här, det märks på responsen från start, säger Johan Åsbrink.

Kvarteret Ciselören brann tragiskt ner 2015. Hösten 2016 utlystes därför en arkitekttävling för att ersätta Forsellska gården som totalförstördes i branden. Den nya restaurangen kommer att etableras i en bottenvåning i det nybyggda kvarteret.

Utöver bar och servering kommer Harrys i Eksjö att ha en aktivitetsdel med shuffleboard och andra spel, samt temafestkvällar, quiz och företagsevenemang med mera. Öppettider ska vara generösa alla kvällar i veckan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125