23948sdkhjf

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

År 2007 stod Tommy Myllymäki som vinnare i tävlingen Årets kock. Tolv år senare blir han till ordförande för juryn som utser nästa vinnare. Stjärnkocken är också aktuell med nya krogen Aira som öppnar våren 2020.

Efter många år som medlem i Årets kock-juryn blir det nu Tommy Myllymäkis uppdrag att själv sätta samman och leda juryn som ska bedöma kocktävlingen som även brukar benämnas SM i professionell matlagning. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för tre år i taget.

– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets kock, säger Tommy Myllymäki, som också är upptagen med sin nya krog Aira som öppnar våren 2020 på allt mer restaurangtäta Djurgåden.

Det är Svenska Brasserier som tillsammans med sin kreativa ledare Myllymäki bygger en helt ny restaurang från grunden. Målet var från början att öppna krogen våren 2018, men arbetet har tagit längre tid än planerat. Nu börjar dock krogen ta form på riktigt. I förra veckan lyftes spisen in i de nybyggda lokalerna på Biskopsudden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096