23948sdkhjf

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang- och barkonceptet Positano har nu öppnat på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Trion bakom hyllade Tjoget, Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski, ska servera mat och dryck inspirerat av den italienska aperitivokulturen från en meny som ska föra tankarna till Amalfikusten. 

Läs också: Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Från den stora gröna baren på plan 2 kan gästerna överblicka NK:s Ljusgård. På Postino serveras lättare italiensk frukost, kaffe från Kersh Kafferosteri och en lunchmeny bestående av italienska klassiker, sallader och pasta. Chark, goda ostar och cocktails serveras under hela dagen.

– Vår förkärlek för citroner kommer att genomsyra Positano, i vår hemgjorda limoncello, picklad i sallader och pressad i drinkar. Hos oss är det sommar året om, säger Joel Söderbäck, en av grundarna bakom Positano.

Positano är en liten stad som ligger längs den vackra Amalfikusten i sydvästra Italien.

Mer om: Positano
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Restaurangchefer vill inte ändra inköpen för miljöns skull

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Invigning på Kungsholmen 37 år efter att snabbmatskedjan först anlände till Stockholm.

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Anrikt bryggeri ska omprofileras och expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Nyhetsbrev

Convenience växer i betydelse

Arkiv

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.101