23948sdkhjf

Grillkedjan växer med nya restauranger

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

Kolgrillskedjan Mangal BBQ är ytterligare en expansiv kedja i snabbmatssegmentet. Minst tre nya restauranger finns i pipelinen, däribland en enhet i Vällingby centrum. Den beräknas slå upp portarna i april 2020. 

– Vi är väldigt glada att öppna en ny restaurang i Vällingby Centrum. Vårt mål är att göra Mangal BBQ tillgängligt på så många platser som möjligt, säger Gafur Acaralp, delägare på Mangal som betyder just grill.

Även Emporia i Malmö kommer att få en Mangal BBQ-restaurang. Den öppnar i augusti. Ytterligare en etablering är klar och dessutom söker kedjan efter franchisetagare i en lång rad städer, från Luleå i norr till Helsingborg i söder.

Den första Mangal-restaurangen öppnade I Kista 2002, och kedjan är nu uppe i 16 enheter, och har även introducerat en barbeque-variant med en lite mer exklusiv meny. Service to table-konceptet är döpt till Mangal Döner Express.

Mer om: Mangal BBQ
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109