23948sdkhjf

Max storsatsar på Polen med ny direktör

Max har rekryterat Maria Ziv till en ny tjänst som marknadsdirektör, Group CMO. Ziv ska vara med och leda expansionen utomlands, framför allt med sikte på Polen där Max kommer att öppna tio restauranger enbart i år.

Maria Ziv kommer närmast från If Skadeförsäkringar och har även lång erfarenhet från ledande befattningar inom marknadsföring och kommunikation från bland annat Apple, Visit Sweden och Oriflame. Som Group CMO på Max kommer hon även att sitta i koncernledningen.

– Jag ser speciellt fram emot att få använda min internationella erfarenhet av att lyfta det svenska som en styrka i Max varumärkesarbete och internationella expansion, säger Maria Ziv.

Max har sedan ett år tillbaka skapat en organisation med en koncernledning och två affärsområden; Sverige och Norge samt International och franchise. I koncernledningen ingår koncernchefen Richard Bergfors, koncernchef, Christoffer Bergfors vice koncernchef, Claes Petersson, vice vd och Innovations- och utvecklingschef samt Olof Andersson, koncernfinanschef/Group CFO. När Maria Ziv tillträder den 1 maj som som marknadsdirektör/Group CMO läggs den sista pusselbiten på koncernnivå.

– Max kommer att växa snabbt i Polen och vi fortsätter med en stabil expansionstakt i Sverige, Norge och även Danmark. I Sverige är vi ett välkänt och väl ansett varumärke, men vi vill öka vår kännedom och stärka vår position på andra marknader. Det arbetet rustar vi för med den nya rollen och med Marias kompetens, säger Richard Bergfors.

Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093