23948sdkhjf

Han är McDonalds bästa franchisetagare

En svensk har utsetts till en av de bästa franchisetagarna i hela McDonalds-världen. Patrik Hjelte kommer att ta emot priset vid en ceremoni i Orlando, Florida, den 19 april.

Patrik Hjelte är franchisetagare för flera McDonald’s i Värmland, Skåne samt i Växjö och Strömstad. Han nominerades för sitt stora engagemang som ledare, för styrkan i att ta hand om sina gäster och för drivet att utveckla sina restauranger och det omgivande samhället. Sammantaget gör det att McDonalds ser honom som en förebild för franchisetagare världen över. 

– Det här känns otroligt. Vi har länge haft som mål att uppnå en exemplarisk service samtidigt som vi jobbat hårt för att upprätthålla vår goda arbetsmiljö, något det här priset verkligen bekräftar. Utan våra fantastiska medarbetare hade inte detta varit möjligt, säger Patrik Hjelte.

Det formella namnet på priset som delas ut på det internationella konventet i Orlando är Fred L Turner Golden Arch Award och delas bara ut vartannant år. Patrik Hjelte är den fjärde svensken genom alla år som tilldelas priset. Han kommer att ta emot det tillsammans med sin fru Titti, som arbetar i en HR-roll nära ledningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081