23948sdkhjf

Menupay permitterar 60 procent av personalen

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Det exceptionella läget tvingar Menupay att permittera 60 procent av de anställda från och med i dag, onsdag. Antalet kan komma att ökas, meddelar företaget i ett pressmeddelande.

– Vi fortsätter att vara beredda att hjälpa våra restaurangpartners och företag med takeaway- och bageriprodukter, men behovet av marknadsföring, nya avtal och traditionell kundvård är begränsat just nu. Därför har vi valt att återlämna en stor del av personalen för att minska våra kostnader, säger vd Kim Lykke Sommer.

Menupay, som i Sverige är noterat på Spotlight, har valt att använda den danska regeringens erbjudande om lönekompensation i enlighet med "trepartsavtalet om tillfällig lönekompensation för anställda på den privata arbetsmarknaden".

Menupay är ett appbaserat restaurangprogram för anställda i företag som slutit avtal med företaget. Menupay ger användarna rabatt på mer än 650 kaféer, restauranger och barer, främst i Köpenhamnsområdet, men även i Malmö och Lund där appen lanserades för ett år sedan.

Mer om: Menupay
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Flippin Burgers i rekonstruktion

Gemensam drive thru för fyra krogar

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

Bianchi Café & Cycles i konkurs

Nyhetsbrev

Stor köttleverantör i konkurs

Jannes & Royas Kött med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Arkiv

Virtuell öl till stöd för mikrobryggerier

Bil- och bordsservering ska skydda kunderna på Max

Kampanj för att rädda bagerier och konditorier

Dubbla franchisepriser till Pinchos

Förbud mot sammankomster med över 50 personer

Take away-drinkar i New York – svåra att förpacka

35 restauranger i upprop för #vartannatbord

Vill göra restaurangbesöken säkrare genom att öka avståndet mellan gästerna.

Hyresstöd för restauranger i regeringens åtgärdspaket

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Gastro Nord flyttad till oktober

Vassa Eggen stänger – för att överleva

Endast bordsservering tillåts på krogen

Restriktioner för restauranger, kaféer, nattklubbar och barer ska minska smittspridningen.

Melanders group i rekonstruktion

Koncernen där Melanders fisk, Edsbacka Wärdshus, Konstnärsbaren och Ulla Winbladh ingår har tappat 90 procent av intäkterna.

57-procentig ökning av konkurser i mars

Teamet som ska skapa ostupplevelser

Ikea stänger alla sina restauranger i Sverige

Här säljer Maxibutiken restaurangernas mat

Systembolaget begränsar öppettiderna

”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Menupay permitterar 60 procent av personalen

Här är Årets rätt

Även Systembolaget ser "coronaboost"

Impossible Foods tar in halv miljard dollar

Dubbel Dubbel-premiär i Stockholm

Tävling
Hög lägstanivå gav ung bagare SM-guld

Karensdagen slopas – och stopp för stora sammankomster

Här öppnar nästa Harrys – med nöjesinriktning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.129