23948sdkhjf

Gemensam drive thru för fyra krogar

Götaplatsgruppens fyra restauranger Mr P, Toso, SK Mat & Människor och At Park lanserar en ny gemensam onlinetjänst. Från och med den 1 april går det att beställa mat från alla fyra krogarna och sedan hämta maten utanför At Park på Avenyn i centrala Göteborg.

– Våra restauranger påverkas mycket av situationen och våra gäster behöver hitta nya och kreativa sätt att fortsätta leva och äta sina måltider. Därför är vi glada att kunna lansera denna lösning som ett komplement till det klassiska restaurangbesöket, säger Stefan Karlsson, kock och krögare i Götaplatsgruppen restauranger.

Götaplatsgruppen började redan förra veckan att erbjuda take away av Årets rätt 2020, som är framtagen av Martin Moses, SK Mat & Människors köksmästare och vinnare av tävlingen Årets kock 2019. Med den nya onlinetjänsten utvidgas konceptet så att gästerna kan beställa utvalda rätter från samtliga gruppens restauranger.

Lunchrätterna avhämtas varma och kan ätas direkt. Middagarna kommer vara förpackade i kassar med ingredienser och instruktioner så att kunderna själv får lägga sista handen vid tillagningen av måltiden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094