23948sdkhjf

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Anrika Tennstopet och nya bakfickan Tennstopet Grill skulle ha öppnat till påsk.

Anrika Stockholmskrogen Tennstopet har haft stängt sedan julhelgen för renovering. Nu blir stängningen längre än planerat. Premiären för både Tennstopet och den nya bakfickan Tennstopet Grill senareläggs som en följd av coronakrisen.

Läs också: Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

De senaste månaderna har Tennstopet genomgått en omfattande renovering av köks- och personalutrymmen samt en uppfräschning av vissa delar av interiören. Samtidigt har nya bakfickan Tennstopet Grill färdigställts. 

Tanken var att dörrarna skulle slås upp lagom till påsk, men med den osäkerhet som nu råder finns det inte längre något datum för öppningen.

– Vi är oerhört ledsna och besvikna att tvingas skjuta upp premiären, med hänsyn till våra gäster men även vår personal. Men att vi kommer att öppna, det kan vi lova. Tennstopet har en unik historia som är allt annat än färdigskriven, säger delägaren Christian Olsson.

Tennstopet började som en biljardsalong år 1867. Krogen, som nu i över 50 år legat på Dalagatan i Stockholm, har haft samma tidlösa meny med svensk husmanskost och vilt i över hundra år. Nya systerkrogen Tennstopet Grill blir en bakficka i lokalen intill. Där kommer det att serveras grill- och skaldjursrätter i en lokal med plats för 70 sittande gäster.

Mer om: Tennstopet
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141