23948sdkhjf

Hemburgarlåda med gör-det-själv-kit från Max

Lagom till påsk lanserar Max ett gör-det-själv-kit. Den så kallade Hemburgarlådan med ingredienser till fyra burgare kan från den 9 april beställas via Max olika kanaler.

– En specialare från oss i speciella tider, säger vice koncernchefen Christoffer Bergfors.

Max har redan infört bil- och bordsservering för att anpassa sig till coronatider. Till det läggs nu den nya hemburgarlådan som kan fås utkörd, köpas med vid måltiden i restaurangen eller beställas via drive in-tjänsten.

Gör-det-själv-kitet har tagits fram av Max chefskock Jonas Mårtensson och innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Max Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. Man kan också välja Hemburgarlådan med dessert – då kommer den med fyra Lava Cakes.

– Jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare från Max, så kan man själv leka med smakerna. Gillar du hetta? Addera lite sambal oelek eller varför inte jalapeño. Men hemburgaren funkar precis lika bra som den kommer också, säger Jonas Mårtensson.

I lådan finns också faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna.

Läs mer om: MAX
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.285