23948sdkhjf

Hon ska göra Sabis mer synligt

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Sabis omorganiserar. Sema Schmidt rekryteras för att ta över ansvaret för hela marknadsavdelningen. Hon tar även plats i familjeföretagets företagsledning.

Läs också: Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

– Semas tjänst är en ny roll och syftar till att öka Sabis synlighet, stärka vårt varumärke och driva kommersiell försäljning. Hennes långa bakgrund inom retail och kunskaper inom digitalisering ger oss ytterligare kvaliteter, säger Madeleine Brehmer, vd Sabis AB.

Den nya marknadschefen kommer närmast från Royal Design Group och var dessförinnan hos Clas Ohlson. På Sabis ska hon bygga upp en ny marknadsorganisation med syfte att kunna möta framtida satsningar som till exempel utbyggnationen med spa, hotell och konferensanläggning på Smådalarö gård samt  restaurangkonceptet Brasserie Sabis.

– Sabis är ett anrikt varumärke med väldigt stark anknytning till Stockholm och kvalitativa matupplevelser. Det blir en spännande och rolig utmaning att stärka Sabis som varumärke ytterligare, säger Sema Schmidt.

Sabis har också anställt en ny affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten som driver fem konferens- och mötesplatser inom Storstockholmsområdet: Citynära Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center samt de tre fyrstjärniga hotellen FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård.

Ulf Cato har en bakgrund från restaurangbranschen och från Scandic och Nordic Choice. Närmast kommer han från vd-rollen på Clarion Hotel Amaranten. Han tar liksom Sema Schmidt plats i företagsledningen.

Mer om: sabis
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Nyhetsbrev

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Arkiv

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Pressbyrån gör en Amazon – obemannat utan skanning

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125