23948sdkhjf

Ny cocktailbar i klassisk miljö

I morgon, den 3 oktober, öppnar Grand Hotel Saltsjöbaden sin nya cocktailbar Alice Bar.

I den nya baren ska gästerna kunna avnjuta klassiska cocktails och mocktails i en elegant men avslappnad miljö med den storslagna Baggesfjärden som fond. Namnet är en hyllning til Alice Wallenberg som tillsammans med Knut Agathon Wallenberg i slutet av 1800-talet lät uppföra Grand Hotel Saltsjöbaden.

Barmenyn är framtagen av den välkända krögaren Melker Andersson och erbjuder klassiska rätter i ny skepnad som exempelvis Hjortchorizo med bröd och rättikarelish, Fish & chips på frasig kolja med Salsa Verde samt en toast med Kalixlöjrom som kan avnjutas tillsammans med ett glas av husets champagne Bollinger.

På cocktailmenyn finns även den klassiska signaturdrinken San Remo Rullan, skapad av Anders Häggbom som började arbeta på Grand Hotel Saltsjöbaden redan som 14-åring och fortsatte sin karriär på de exklusiva Savoy-hotellen i London och Paris.

Äntligen får vi inviga helt nygjorda Alice Bar, där vi hoppas att många ska trivas. Här kan man sitta länge och sippa på klassiska drinkar med en liten ny twist, eller äta en lättare middag, säger Katarina Romell, vd på Grand Hotel Saltsjöbaden.   

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.206