23948sdkhjf

Ny köksmästare på anrika Grand Hotel Saltsjöbaden

Anrika Grand Hotel Saltsjöbaden har fått en ny köksmästare. Jon Lindstedt anländer med gedigen erfarenhet i bagaget. Bland annat har han tidigare jobbat på Stallmästaregården, Utö värdshus och Kungliga sällskapet.

Jag ser mycket fram emot att utveckla vårt gastronomiska erbjudande tillsammans med mitt duktiga team. Min passion är att ge gästen en upplevelse för alla sinnen och vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntan, säger Jon Lindstedt.

Planerna inför sommaren 2023 är redan igång. I det ingår utveckling av utemiljön vid fastigheten som har anor från slutet av 1800-talet då den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden.

Vi ser just nu över hela vårt utbud och koncept och där är gastronomin bärande. Vi ser en stor potential att bredda och utveckla, säger Jon Lindstedt.

Jon Lindstedt kommer att jobba under nya vd:n Erik Pändel, tidigare F&B-manager på hotellet Scandic Haymarket i centrala Stockholm, som nu ska ta Grand Hotel Saltsjöbaden in i framtiden. 

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375