23948sdkhjf

Stjärnkock tar över i köket hos Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden får den här månaden en ny kökschef. Det är den välrenommerade kocken Gustav Otterberg som ska skapa en meny som bjuder på en kulinarisk upplevelse präglad av ekologiska och lokalproducerade råvaror.

Gustav Otterberg har tidigare bland annat varit kökschef på Artipelag och köksmästare på Ekstedt. Senast kommer han från Van Der Nootska Palatset.

Det ska bli roligt att få ansluta till Grand Hotel Saltsjöbaden, hotellet har en fantastisk historia och en stämningsfull atmosfär. Jag ser fram emot att bli en del av hotellet samtidigt som jag hoppas att min kunskap om matlagning ska kunna höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en kulinarisk matdestination, säger Gustav Otterberg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.125