23948sdkhjf

Hawaii Poké tar in kapital – ska dubbla antalet restauranger

Efter att ha fått bromsa expansionen i början av pandemin så har Hawaii Poké tryckt på gaspedalen igen. Målet är att dubbla dagens 15 restauranger inom loppet av 18 månader. För det krävs nytt kapital. Det har kedjan nu tagit in, från bland andra restaurangprofilen Wihelm Vintilescu.

Investeraren Wihelm Vintilescu har bland annat varit delaktig i utvecklingen av O´Learys, Pinchos och Bastard Burgers.

– Det är superkul att få vara med på den här resan. Det finns en väldigt stor potential att bygga vidare på konceptet Hawaii Poké, som representerar nyttig fast food, säger Vintilescu i ett kommentar.

Bolagets vd och grundare Aaron Colman kvarstår som största ägare i bolaget och även en annan av grundarna, Susanne Wallman, kvarstår som ägare.

– Det känns otroligt bra att få med en sådan veteran som Wilhelm i bolaget. Jag är övertygad om att med sin gedigna bakgrund i restaurangbranschen och då särskilt inom nyetableringar kommer han att vara en stor tillgång i arbetet med vår fortsatta expansion, menar Aaron Colman.

Hawaii Pokés 15 restauranger finns i Stockholm, Malmö och Uppsala. Nyligen öppnade kedjan nya enheter i Gallerian i Stockholm och i Signalfabriken i Sundbyberg. Ytterligare fyra restauranger är under uppbyggnad under det första kvartalet 2021.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078