23948sdkhjf

Hawaii Poké drar upp tempot igen – tre nya restauranger

Hawaii Poké drar upp tempot igen efter en tung period präglad av coronapandemin. En ny restaurang i Gallerian i Stockholm följs av etableringar i Tyresö centrum och i Hyllie, Malmö, i början av nästa år.

Efter att ha startat hela fem nya restauranger under förra året blev det tvärstopp för Hawaii Poké efter coronautbrottet. Men nu vågar kedjan satsa igen. Som nyligen rapporterats har kedjan tagit sitt poké bowl-koncept till Gallerians övre plan.

I Malmö har Hawaii Poké skrivit ett sjuårigt hyresavtal med Kungsleden och flyttar i början av febuari in i en 105 kvadratmeter stor lokal i den växande stadsdelen Hyllie. Det blir kedjans andra restaurang i Malmö.

– Vi ser en stor potential i området som är växande med både bostäder, arbetsplatser och handel. I och med det här samarbetet får vi tillgång till fräscha lokaler som ligger centralt och strategiskt, kommenterar Aaron Colman, vd på Hawaii Poké.

I början av 2021 flyttar kedjan också in på Oxtorget, det nya restaurangtorget i Tyresö centrum. Något som Aron Colman kommenterade i ett pressmeddelande tidigare i höst.

– Vi är glada att New Property kontaktade oss angående detta läge. Tyresö centrum är ett stort lokalt centrum med ett stabilt kundunderlag där vi känner att vårt koncept kommer uppskattas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079