23948sdkhjf

Brödernas växer så det knakar

Klart med ytterligare tio restauranger utöver de 28 som redan finns.

Nyligen gjorde Brödernas klart med sin första skånska restaurang. Nu har den expansiva hambugerkedjan redan klart med nästa. Totalt är nu tio nya etableringar bekräftade.

Brödernas har precis tecknat hyresavtal med Svenska Handelsfastighter om restauranglokaler både i Malmö och Kristinehamn. I Malmö handlar det om lokaler på cirka 135 kvadratmeter i en fastighet på Jägersro-området. I värmländska Kristinehamn handlar det om restauranglokaler om drygt 230 kvadratmeter. Öppning är i båda fallen planerad till sommaren 2021.

– VDet känns roligt att vi kan vara delaktiga i deras fortsatta expansion. I Kristinehamn är Brödernas ett nytt koncept och deras närvaro kommer att stärka handelsplatsen och dess utbud som den första restaurangaktören i handelsområdet, säger Thomas Holm, vice vd på Svenska Handelsfastigheter.

Snabbväxande Brödernas består nu av 28 restauranger, varav 15 i Stockholmsområdet och en i spanska Marbella. Redan i slutet av förra året hade kedjan planerat för minst tio nya öppningar under 2021.

Skövde är avklarat. Det är även bekräftat att det blir nya resturanger i Borås, Motala, Västerås och Göteborg (Järntorget) samt ytterligare i två i Stockholm (Liljeholmstorget och Haninge). Nyligen tillkom även Helsingborg, på nya Kitchen Floor inne i Centralstationen. En tredje skånsk restaurang hamnar i Hyllie, Malmö.

– Etableringen i Jägersro och Kristinehamn känns som ett naturligt steg i utvecklingen av Brödernas. Att samarbeta med en marknadsledande aktör som Svenska Handelsfastigheter gör att vi nyfiket ser ljust på framtiden och fortsatta etableringar, säger Joakim Wiklander, vd för Brödernas. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078