23948sdkhjf

Han gör krogsatsning i Helsingsborgs nya landmärke

Krögaren Stefan Mildén ska skapa en kulinarisk mötesplats i Helsingborgs nya landmärke, kontorshuset Prisma i nya Oceanhamnen. Restaurang Brasseriet öppnar den 6 september.

– Det här blir stans bästa läge. Och då måste det också vara stans bästa restaurang. Men jag menar inte bästa som i fine dining, det blir inga vita dukar, utan som i enkelt och trivsamt i kombination med vällagad mat på fräscha råvaror. Det ska vara avslappnat, andas kärlek och glädje och samtidigt ha en storstadspuls, säger Stefan Mildén, restauratör och en av tre delägare i restaurang Brasseriet .

Brasseriet med uteservering blir till att börja med den enda restaurangen i nya Oceanhamnen. Fastigheten är miljöcertifierad och ägs av Wihlborgs.  

– Det här är en jättesatsning för mig som krögare och jag har stora förväntningar. Samtidigt är det avgörande att vi lyssnar på våra gäster och anpassar oss efter deras önskemål. Vi gör det här tillsammans med våra gäster, säger Stefan Mildén.

Ett stenkast från Oceanhamnen, i Helsingborgs Centralstation, gör Wihlborgs också en matsatsning med den nya restaurangvåningen Kitchen Floor. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Avtal bäddar för 15 nya Espresso House i Tyskland
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Aktieägarorganisation puttar McDonald's i hållbar riktning
Snart över 40 Chopchop-restauranger i snabb expansion
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.14