23948sdkhjf

Fjärde Max-restaurangen i samma stad

Umeå är ett starkt fäste för Max. Nu är det klart att den norrländska snabbmatskedjan ska öppna sin fjärde restaurang i universitetsstaden.

Max öppnade sin första restaurang i Umeå redan 1976 och har alltid haft en stark position i staden. Konkurrenten McDonald's har haft svårare att etablera sig, men har nu två restauranger i Umeå. Nu drar Max ifrån genom att öppna sin fjärde restaurang i Klockarbäckens handelsområde.

I universitetsstaden Umeå är det många som vill ha vegetariska alternativ. I restaurangen inne i stadskärnan är andelen gröna burgare som går åt högre än snittet. Max gröna sortiment har därför varit viktigt för att bereda väg för ytterligare en restaurang.

– Klockarbäcken är ett område på frammarsch med goda förutsättningar som blir en knytpunkt för handel och arbetsplatser samtidigt som trafikgenomströmning förväntas öka. Det är ett bra läge för oss att öppna en ny restaurang och vi vill ta vara på möjligheten att kunna erbjuda våra goda burgare till fler Umeå-bor, säger Henrik Lejon, etableringschef på Max.

Max är nu i färd med att planera för byggstart och därefter öppningsdatum.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081