23948sdkhjf

NHL-stjärnan välkomnar Brödernas nya Arlandaläge

Hamburgerkedjan som drivs av två brödrapar har höjt målet till 70 restauranger 2021.

Hamburgerkedjan Brödernas, som växer så det knakar, har nu klart med ytterligare en restaurang. Den här gången i fastigheten Rosersport nära avfarten till Arlanda norr om Stockholm. 

– Green Groups fastighet ligger i ett väldigt bra läge för oss. Dessutom kan jag enkelt svänga förbi varje gång jag reser hem och landar på Arlanda, kommenterar NHL-proffset Mika Zibanejad från New York.

New York Rangers-stjärnan gick tillsammans med sin bror Monir Kalgoum in i Brödernas för två år sedan och är nu delägare tillsammans med grundarna, kedjans andra brödrapar Jonas och Joakim Wiklander.

– Vi har sedan tidigare en vägkrog och det är en av våra mest framgångsrika enheter så det känns extra kul att kunna etablera konceptet på ett läge med synlighet från Arlanda Express, E4:an och hela Rosersbergs industriområde som upptagningsområde, säger Joakim Wiklander som är vd Brödernas.

Brödernas växer i rekordfart och är nu uppe i 32 restauranger, fyra fler än för en månad sedan. Kedjan har nu också öppnat sin första restaurang i Norrland, i och med invigningen i Stenstan i Sundsvall förra veckan. Det nya målet är 70 svenska restauranger under 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Avtal bäddar för 15 nya Espresso House i Tyskland
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Aktieägarorganisation puttar McDonald's i hållbar riktning
Snart över 40 Chopchop-restauranger i snabb expansion
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094