23948sdkhjf

Ny vd på Leeroy

Foodtech-bolaget utser ny vd och CFO.

Leeroy, som erbjuder digitala verktyg till restaurangkedjor, har utsett Karin Whitlock till ny vd för bolaget. 

Karin Whitlock har fram tills nu varit säljchef på Leeroy, men har tidigare innehaft ledande befattningar inom bolag som Dun & Bradstreet, Tre och Nordnet samt även jobbat som restaurangchef.

– Digitaliseringen av restaurangbranschen har gått rekordlångsamt – branschen är den tredje minst digitaliserade branschen i världen! Men utvecklingen har fått en kraftig skjuts under det senaste året på grund av restriktionerna; restauranger har helt enkelt varit tvungna att snabbt anpassa sig till nya, digitala sätt att beställa och betala. Här har vi på Leeroy en stark position med beprövade lösningar som vi nu ska skala upp för tillväxt på europeisk nivå, säger Karin Whitlock, vd på Leeroy, i en kommentar.

Samtidigt tillträder även Peter Eriksson som CFO på Leeroy. Han kommer närmast från en tjänst som ansvarig för business controlling på Dun & Bradstreet men har även tidigare erfarenhet från företag som DIBS och Paynova.

– Jag ser fram emot att, tillsammans med mina kollegor, fortsätta utveckla finansfunktionen och säkerställa en fortsatt ökad tillväxt för Leeroy, säger Peter Eriksson, CFO på Leeroy, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063