23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Ångbåtsbryggan blir året runt-krog

Ångbåtsbryggan på Strandvägen i Stockholm har varit känd som en sommarrestaurang. Men nu lägger ägarna om strategin och låter krogen vara öppen året runt. 

– Restaurangen är en pärla med skärgårdskänsla mitt i centrala Stockholm som är värd att besöka oavsett tid på året, säger Camilla Person som är driftschef på Ångbåtsbryggan.

Ångbåtsbryggan ingår i Melanders Group. Det är en klassiskt inredd pråm från 1940-talet som renoverades tidigare i år.

Hittills har restaurangen bara varit öppen under sommaren och julen. När restriktionerna lättar inleds en satsning som innebär att krogen håller öppet varje dag i veckan året runt för lunch, brunch och middag. Förutom den fasta menyn serveras även rätter utifrån temaveckor. Under oktober månad blir det löjrom och hummer, i november svenskt vilt.

Dessutom erbjuds ett nöjesprogram från onsdag till lördag varje vecka, med bland annat livemusik, stand up samt DJ på fredagar coh lördagar.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125