23948sdkhjf

Martin & Servera börjar distribuera till krogarna med ellastbilar

Martin & Servera logistik har slutit avtal med Volvo Lastvagnar om en beställning av sex elfordon.

Beställningen blir Volvos största affär någonsin i Sverige när det kommer till elfordon för tungtrafik. Samtidigt säkerställer Martin & Servera positionen som ägare till en av landets största elfordonsflottor.  

 Tillsammans med våra kunder driver vi på utvecklingen för att minska användningen av fossila bränslen, reducera luftföroreningar och minska buller i trafikmiljön, säger Stefan Bergström Hedmark, vd Martin & Servera Logistik och fortsätter:  

 Vår ambition är att minska det totala antalet fordon. Därför vill vi att de tystgående, eldrivna och utsläppsfria lastbilarna ska användas i flera skift.  

Den första ellastbilen kommer att levereras i slutet av september och användas för distribution i Stockholm. Distributionen kommer att gå till restauranger och kunder i offentlig verksamhet.   

 Det här är Volvo Lastvagnars enskilt största affär någonsin på hemmamarknaden när det gäller elfordon. Martin & Servera är verkliga föregångare när det gäller distribution med tunga eldrivna lastbilar. Det som är intressant är att det ger Martin & Servera stora möjligheter att också optimera transporterna genom att våra tysta, utsläppsfria fordon kan användas dygnet runt, säger Johan Selvén, försäljningschef, Volvo Lastvagnar Sverige. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094