23948sdkhjf

Max täpper till hål i södra Stockholm

Den nyöppnade restaurangen i Sköndals handelsområde är större än kedjans restauranger brukar vara.

Max fortsätter sin offensiv. I huvudstaden försöker nu snabbmatskedjan täppa till hålen i de södra delarna av Stockholm genom att etablera sig i Sköndals handelsområde. Med den  nybyggda restaurangen som öppnar i dag, den 3 november, har den norrländska kedjan 141 restauranger i Sverige.

Vi har kollat efter ett bra läge i de södra delarna av Stockholms stad minst lika länge som våra gäster hört av sig med frågan och äntligen har vi hittat rätt. Det nya handelsområdet i Sköndal lever upp till alla kriterier och vi tror att Max blir ett bra tillägg till de andra butiker och affärer som öppnar säger Rickard Holm, Sverige- och Norgechef på Max.

Den nyöppnade restaurangen i Sköndal är större än Max vanliga restauranger. Restaurangen har plats för nästan 200 gäster inom- och utomhus och kommer att sysselsätta 70 nya medarbetare. Max-veteranen Ewelina Pettersson, som jobbat hos kedjan sedan 2012, blir restaurangchef.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och driva restaurangen i Sköndal. Jag har lång erfarenhet av att jobba på Max och har en tydlig bild av hur man både bygger ett starkt gäng medarbetare och samtidigt erbjuder grym service, säger Ewelina Pettersson.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078