23948sdkhjf

Bastas femte napolitanska restaurang i norr

Expanderar i nära samarbete med Diös.

Det napolitanska köket vinner mark i Sverige. Det har Basta tagit fasta på och växer nu med ytterligare en restaurang, denna gång i Östersund.

Den första Basta-restaurangen öppnade i Falun 2017. Etableringen i Österstund är kedjans femte. De övriga finns i Gävle, Borlänge och Sundsvall.

– Våra restauranger blir oftast väldigt populära mötesplatser i sina etableringsorter och vi ser verkligen fram emot att etablera oss på bästa läge mitt bland alla mysiga butiker, restauranger och innergårdar i Östersund city, säger Bastas vd Brazer Bozlak i en kommentar.

Basta serverar både napolitansk pizza och rätter med egentillverkad pasta. Restaurangen kallar konceptet för the urban italien experience.  

Expansionen sker i nära samarbete med fastighetsbolaget Diös. Så även i Östersund där Basta öppnar i Diös lokaler i hörnet av Prästgatan och Hamngatan. 

– Vi har jobbat hårt för att bli ett etablerat varumärke i regionen och ser Östersund som en naturlig del i vår expansion. Östersunds pittoreska stadskärna med mycket puls och människor i rörelse passar vårt italienska casual dining-koncept väldigt bra, säger Brazer Bozlak.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078