23948sdkhjf

Snart boule även inomhus på Boulebar

Premiär den 1 februari för Boulebars franskinspirerade boulodrome.

Boulebar nummer nio öppnade i Hagaparken i Stockholm i maj förra året. Nio månader senare är det dags att utveckla verksamheten. Krogen bygger nu boulebanor även inomhus så att det ska gå att spela boule året runt.

När vi öppnade i våras la vi allt fokus på att så snabbt som möjligt kunna få upp vår stora uteservering. Och det blev succé direkt, säger Paulina Ek, area manager på Boulebar, i ett pressmeddelande. 

Men att spela boule ute på vintern är inte lika populärt. Därför omvandlas nu nedre plan inne i restaurangen till en boulodrome, en fransk boulepark med sju banor. Den 1 februari är det premiär.

– Eftersom du vill ha högt i tak när du spelar boule har vi fått sänka golvet. Låter kanske som ett galet projekt men vi gör allt för att få till de perfekta banorna, fortsätter Paulina Ek. 

Boulebar fick i höstas nya ägare. Burgsvik Invest gick då in som storägare i Pied Tanca Group AB som driver Boulebar. Grundaren och vd:n Henrik Kruse var nöjd över att få in Burgsviksgruppens kompetens inom restaurangdrift. Det möjliggör framtida tillväxt med bättre och nya Boulebarer, sa Kruse då.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Panini har lämnat Kungsgatan
Hammars första förvärv – köper norrländskt bryggeri
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.109