23948sdkhjf

Sju e-sportbarer ska bli ännu fler för Kappa Bar

Öppnar i sommar i ny lokal centralt i Göteborg.

Med e-sportens växande popularitet följer också restaurangsatsningar. Kappa Bar har redan sju e-sportbarer från Uppsala och söderut. Fler är på väg.

I Göteborg flyttar Kappa Bar verksamheten till en ny lokal centralt vid Rosenlundskajen. Just nu pågår ombyggnationer för att få utrymme för fyra olika sektioner med bar, restaurang, en gamezone och ett VIP-rum. Öppning är planerad i sommar.

– Vi har sedan en tid tillbaka sökt efter rätt lokal och läge för vår restaurang i Göteborg och känner nu att vi har träffat helt rätt. Kappas koncept erbjuder Göteborg något helt unikt och det ska bli fantastiskt att få välkomna Göteborgs alla gaming-intresserade men också de lite mindre invigda personerna, säger Klas L Bergkvist, en av delägarna till Kappa Bar, i en kommentar.

Franchisekedjan öppnade sin första e-sportbar 2016. Ett bra kök är centralt i konceptet. Maten är inspirerad av klassiska sportbarer men omfattar även specialdesignade menyer med spelreferenser.

– Kappa Bar och e-sporten är för alla och vem vill inte ha en fantastisk kväll med mat, dryck och spel i alla dess former, fortsätter Klas L Bergkvist.

Kappa Bar välkomnas av Wallenstam som äger lokalerna på Rosenlundsgatan.

– E-sporten engagerar väldigt många och förtjänar mer plats, inte minst i citykärnorna. Rosenlundskajen erbjuder redan idag ett brett utbud av aktiviteter och matupplevelser och Kappa Bar kommer stärka detta samtidigt som de även når ut till fler målgrupper, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt för Wallenstam i Göteborg. 

Andra hyresgäster till Wallenstam som nyligen etablerat sig i Rosenlundsområdet i närtid är Trafikverket, Selfmade och Erikshjälpen Second hand.  

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094