23948sdkhjf

Max växer västerut med två nya restauranger

Snabbmatskedjan har stora planer för Norge.

Max utvidgar sin expansion västerut. Den åttonde restaurangen i Norge har i veckan öppnat i Kristiansand. Den följs i april av ytterligare en restaurang på Sörlandet, i Arendal.

– Vi har stora planer för Norge och vill växa i hela landet, men vi börjar med Kristiansand. Det är ett område vi kikat på ett tag och vi tror att vårt utbud av burgare som passar alla – vare sig man äter kött eller inte – är ett bra komplement till de restauranger som finns här idag, säger Rickard Holm, Sverige- och Norgechef på Max.

Max öppnade den första restaurangen i Norge redan 2011 och vill nu, precis som i Sverige, locka norrmännen med ett brett utbud av alternativ till rött kött.

Restaurangen i Kristiansand kommer att sysselsätta 50 nya medarbetare från närområdet. Max-veteranen Alex Tamilsson leder det nya teamet som restaurangchef. Han har jobbat på flera restauranger i Sverige.

– Det känns tryggt att få öppna Max första restaurang på Sörlandet tillsammans med mina nya grymma kollegor. Det är viktigt för mig att vi är ett bra gäng som trivs ihop och jag tycker vi hittat rätt med varandra. Det ska bli roligt att börja servera de första Max-burgarna till boende och sommargäster, säger Alex Tamilsson.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079