23948sdkhjf

Ny vd och dubbla köksmästare på Hedda Spendrups krog

Bryggmästaren har rekryterat ny ledning till restaurang Omaka.

Bryggmästare Hedda Spendrup gör en nystart på sin restaurangsatsning. Restaurangen som under pandemiåret 2020 öppnade i anslutning till bryggeriet Omaka får ny ledning. Jimmie Rundqvist lämnar Tennstopet för vd-jobbet på Omaka. Dessutom har två nya köksmästare anställts. Jesper Gren från Aloë blir ansvarig för köket under luncherna och Jacob Davidsson från Aira för kvällarna.

– Vi är otroligt taggade att äntligen få fortsätta vår resa med betydligt större möjligheter än under pandemins restriktioner. Genom nyrekryteringarna är vi nu också redo att ta nästa steg. Menyerna är klara och vi har mängder av ny, kul öl som väntar på att serveras, säger Hedda Spendrup, bryggmästare på Omaka.

De nya köksmästarna arbetar nära Hedda Spendrup för att tillsammans utforska nya smakkombinationer mellan öl och mat. Jesper Gren har tidigare varit sous-chef på Aloë och  har erfarenhet från Mathias Dahlgren Matbaren. Jacob Davidsson har Aira, Adam & Albin och PM & Vänner på sitt cv. 

Den nya vd:n för Omaka, Jimmie Rundqvist, kommer närmast från vd-tjänsten på Tennstopet, men har sedan 1980-talet arbetat även som chefskock och köksmästare på restauranger som Operakällaren, Riche och KB. Rundqvist har även jobbat på flera två- och trestjärniga restauranger i Frankrike.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078