23948sdkhjf

Klart för 18:e restaurangen för förortskedjan Babas

Anländer till Umami Park i Hallonbergen i början av nästa år.

Babas är ytterligare en burgerkedja i snabb expansion. Efter att under förra året ha öppnat tio nya restauranger i fem olika städer så är nu kedjan igång med nya etableringar. I januari öppnade Babas i Jakobsbergs centrum i Vällingby och i februari klipptes invigningsbandet i Linköping.

Nu är det också klart att Babas anländer till Umami Park i Hallonbergen, Sundbyberg. Den nya restaurangen på Umami torg öppnar i början av nästa år.

– Vi ser väldigt mycket fram emot vår öppning och vill med vår närvaro bidra till ett härligt och livfullt område. Vi drivs av viljan att skapa en plats där alla ska känna sig hemma och trygga i en positiv och inkluderande förortskultur, säger Ninos Basho, marknadsansvarig och en av delägarna i Babas Burger, i en kommentar.

Babas föddes i förorten Högdalen 2106. Kedjans tagline ”Från orten. Till orten” syftar just på kopplingen till förorten. Babas har också gjort sig känt för sina samarbeten med flera av Sveriges största hiphop-stjärnor och stjärnkockar från den nya generationen.

I dag finns det 17 Babas Burgers-restauranger. Merparten i Stockholm och dess förorter, men kedjan finns numera även representerad i Örebro, Mölndal, Karlstad, Norrköping och Linköping. Med restaurangen i Sundyberg inräknad blir det 18 restauranger, men med de expansionsplaner som kedjan har lär siffran hinna växa ytterligare innan dess. 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.375