23948sdkhjf

Lyckad debut i Stockholm för värmländska Dirty Taco

Dirty Taco söker ny personal för att möta efterfrågan och planerar för fler restauranger i Stockholm.

Nu har Dirty Taco anlänt till Stockholm. Det värmländska snabbmatskonceptet finns sedan den 9 mars även på Södermalm.

Som tidigare berättats började Skogshyddans gård som en foodtruck i Karlstad och utvecklades sedan till en restaurang. Siktet är nu inställt på att växa till en kedja med värmländska rötter. I samband med etableringen i Stockholm genomförs ett namnbyte till Skogshyddans Dirty Taco eller kort och gott Dirty Taco. 

Ägarna säger sig vilja utmana dagens streetfoodkultur genom att tänka nytt och samarbeta direkt med svenska bönder. Bland annat serveras värmländsk kravgris i deras tacos.

Hittills har etableringen på Folkungagatan gått över förväntan. Restaurangen söker redan mer personal. ”Efter ett fantastiskt mottagande av Stockholms första Dirty Taco inser vi att vi måste bli fler på grund av den höga efterfrågan på våra grymma tacos”, skriver restaurangen på sin Facebooksida.

Ägaren Kim Estegård har luftat planer på att öppna restauranger på fler adresser i huvudstaden, men har inte velat säga var eller när. Däremot har han tidigare sagt att visionen är att ”det här ska bli något som man kan vara stolt över att det är från Karlstad. Så som Bastards Burgers är norrländskt”.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Adam & Albins krogsatsning Solen börjar lysa i april
Bores-bröderna lanserar nya konceptet Ruths Ölhus
Ny kommersiell direktör på Reitan Convenience
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Stacky’s tar in kapital – satsar på restauranger
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094