23948sdkhjf

Asiatisk krogsatsning slår upp dörrarna i Stockholms city

Tokyos underground inspirationskälla till Sin Ramen Lounge.

I dag, den 19 april, öppnar en ny restaurang i centrala Stockholm inspirerad av Tokyos underground. Sin Ramen Lounge utlovar mat med autentiska asiatiska smaker och har som ambition att erbjuda Nordens största sortiment av japansk sake.

Sin Ramen Lounges grundare har alla asiatisk bakgrund och stor erfarenhet av att ha rest runt i Asien. 

– Vi har gjort vårt yttersta för att kunna återskapa de smaker som vi förknippar med Asien. Oavsett om du som gäst är van vid det asiatiska köket eller inte hoppas vi att man kommer att få en enastående helhetsupplevelse när man besöker oss, säger Fang Hoang, en av grundarna till Sin Ramen Lounge, i en kommentar. 

Som namnet antyder så ligger fokus på ramen, men även egengjorda bao, gyoza samt andra japanska smårätter kommer att finnas på menyn. Plus ett stort sortiment av japansk sake, kurerat av Sin Ramens sakesommeliser.

Visionen är att restaurangen ska bli ett community för alla som älskar asiatiska smaker; med workshops, utbildningar, butik, tastings och gästspel.

Sin Ramen Lounge ligger i det som fastighetsägaren AMF Fastigheter kallar för Mood District, det vill säga området runt Mood-gallerian på Östermalm i Stockholm. Platsen samlar idag koncept som Boquerian, Cavabaren, Icha Icha och nyöppnade Chouchou. Enligt AMF Fastigheter kommer ytterligare en nyhet att presenteras inom kort. 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.328