23948sdkhjf

Öppningsdags för helveganska Chouchou

Kända profiler bakom krogsatsningen på gallerian Mood i Stockholm.

Robert Hållstrands helveganska restaurangsatsning är redo för öppning. Den 10 december är officiellt öppningsdatum för Chouchou på gallerian Mood i centrala Stockholm.

Det var i början av året som nöjes- och krogprofilen Robert Hållstrand presenterade de storslagna planerna, ihop med brodern Douglas. Sedan dess har flera andra kända profiler anslutit till projektet. Först Sasha Zacharias och Klara Lindahl Nord, och därefter även Gustav Johansson, mer känd under varumärket Jävligt gott, som kulinarisk ledare. 

På Chouchou äter man växtbaserad mat helt utan att kompromissa på upplevelsen. Vår vision är att bli ett nav för växtbaserad matutveckling i Sverige och vi ser så mycket fram emot att välkomna alla gäster, oavsett hur van man är vid att äta växtbaserat till vardags, säger Gustav Johansson i en kommentar.

Den nya restaurangen kommer att servera både à la carte och buffé. På menyn finns allt ifrån växtbaserade versioner av boef bourguignon och cacio e pepe till klassisk köttbulletallrik. Växtbaserade nyheter som cashewnötkött, växtbaserade tonfisken Hooked och veganska ostar från Stockeld kommer att användas i köket.

Utöver maten kommer vi även att ha en grym drinklista med riktigt bra naturvin och cocktails, fortsätter Gustav Johansson.

Gästerna kan även äta veganska bakverk från Gaias Goodies och Green Praline. 

Chouchou öppnar officiellt den 10 december, men smygöppnar redan den 8 december. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062