23948sdkhjf

Krogprofilernas Mood-satsning ska heta Chouchou

Klara Lindahl och Sascha Zacharias ansluter till Robert Hållstrands växtbaserade restaurang: ”Blir bohemisk”.

Robert Hållstrand har nu namngett sin nya växtbaserade krogsatsning i Moodgallerian i centrala Stocholm. Restaurangen som öppnar i höst ska heta Chouchou.

– Chouchou är slang på franska för ”älskling” eller ”käraste”. Chou betyder egentligen kål, men används också som ett gulligt smeknamn på någon man älskar. Namnet känns perfekt till den här platsen där växtbaserad mat kommer stå i fokus i en miljö som både är lekfull och välkomnande, säger krogprofilen Robert Hållstrand.

Det var i februari i år som krogsatsningen från Robert Hållstrand och hans bror Douglas först presenterades. Nu har ytterligare två kända profilerade namn anslutit; Klara Lindahl Nord och Sascha Zacharias,

Klara Lindahl Nord blir restaurangchef för Chouchou. Hon har tidigare varit restaurangchef på Yogayama och utvecklat koncept som Body Buddy Foods och Renée Voltaires Pepstop. Till Chouchou tar Klara med sig inspiration från den tid hon bott utomlands, bland annat Los Angeles och New York, där utbudet av växtbaserad mat är betydligt större än i Sverige.

– Chouchou blir den första restaurangen i sitt slag där alla kan äta 100 procent växtbaserat utan att sakna något. Vi vill fylla det stora utrymmet som finns idag mellan torr ”hälsomat” och ohälsosam ”skräpmat” och skapa en plats dit du kan ta din pappa, dina arbetskamrater, kompisgäng, sambo eller tinderdate. Alla kommer gå därifrån lyckliga.

Sascha Zacharias ska bland annat vara värdinna, arrangera fester och events, laga mat och ta hand om servis. Zacharias, som är mer känd som skådespelerska, har även en passion för matlagning. Hon har undervisat i rawfood och vegansk matlagning och ser mat som näring, njutning, underhållning och tröst.

– Chouchou blir en bohemisk restaurang som sätter guldkant på vardagen – från fikan och lunchen till middagen och drinken. Vi vill skapa en plats där människor i alla åldrar känner sig hemma, och som förutom fantastisk mat och dryck även fylls av musik och aktiviteter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079