23948sdkhjf

Urban vegansk krogsatsning av Robert Hållstrand

En helvegansk restaurang med bar och uteservering ska öppnas i gallerian Mood i centrala Stockholm. Bakom satsningen står krog- och nöjesprofilen Robert Hållstrand och hans bror Douglas.

– Inspirationen kommer från Los Angeles och New York, restauranger som är centralt placerade i en pulserande stad men som erbjuder en egen värld med ett veganskt och unikt matkoncept. En urban och spännande oas dit alla är välkomna för att njuta av miljön lika mycket som av maten, säger Robert Hållstrand i en kommentar.

Robert Hållstrand har över 20 års erfarenhet från krog- och nöjesbranschen i Stockholm. Han står bakom bland annat  Story Hotel, Nox restaurang, Hallwylska restaurangen och nattklubbarna Bondi café, The Plaza Club, Fou, Rose, Village och Kharma. Den nya restaurangen i Mood Stockholm kommer han att driva tillsammans med sin bror, Douglas Hållstrand. Bakom konceptet finns även andra intressanta namn som kommer att presenteras under våren.

– Jag blev vegetarian för tio år sedan och är sedan fyra år tillbaka vegan. Jag tog beslutet baserat på min stora kärlek för djur, men blev snabbt förvånad över hur otroligt god växtbaserad mat det finns, förklarar Robert Hållstrand.

Den nya restaurangen och baren öppnar på plan 3 i Mood Stockholm under 2021, namn och datum har ännu inte kommunicerats. Restaurangen kommer även att ha en stor uteservering. Totalt kommer det att finnas omkring 300 sittplatser.

– Med den här nya restaurangen faller en pusselbit på plats, inte bara i Mood Stockholm utan även i kvarteret och i centrala Stockholm. Konceptet ligger helt rätt i tiden och öppnar i en lokal med otrolig potential. Vi ser fram emot att berätta mer inom kort, säger Lena Rune, centrumchef för Mood Stockholm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Ny vd på Urban Deli
Han satsar på obemannad pizzabutik
Nu är den japanska matbaren permanent
Femte etableringen för Max – ser stor potential i grannlandet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.101