23948sdkhjf

Här hamnar nästa O'Learys

Den nya sportbaren öppnar i ett nytt bostadsområde i Mölnlycke med en arena och gott om sporthallar.

O'Learys har uttalat stora expansionsplaner. Nu är nästa etablering klar. I höst öppnar en restaurang Intill Wallenstam Arena i bostadsområdet Mölnlycke Fabriker.

– Det ska bli riktigt kul att starta upp O’Learys till hösten. Det har länge saknats ett ställe att umgås, kolla sport och göra andra sociala aktiviteter. Lokalen känns helt perfekt och kommer ha plats för cirka 200 sittande gäster med en härlig uteservering i söderläge, säger Mikael Beckman på O’Learys Mölnlycke.

O’Learys grundades 1988 och har idag drygt 110 restauranger i 14 länder. Verksamheten ägs liksom Harrys av Social Eatertainment Group som spänt bågen rejält och nu planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren.

Sedan tidigare är det klart att O'Learys återvänder till Piteå. Där är den planerade öppningen i maj nu flyttad till juni. Nästa O'Learys öppnar alltså sedan på västkusten. 

– Vi är stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i västra Sverige med den här etableringen, säger Kenneth Lorentzen, vd på Social Eatertainment Group.

Den nya sportbaren hamnar i ett nytt bostadsområde som växer fram med gott om sporthallar, en ny arena och kommersiell verksamhet. 

– Det här är en fantastiskt fin pusselbit i helheten som vi har skapat i Mölnlycke Fabriker med alla nya hem och sportaktiviteter i de nya hallarna samt i arenan. Det blir som ett stort sportkluster i området, där O’Learys passar in helt perfekt, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.112