23948sdkhjf

Ännu en matnyhet på Arlanda – men Pontus får lämna

Förra veckan stod det klart att Eatery förstärker matutbudet på Arlanda. Nu presenterar Swedavia nästa nyhet. Taste by Nordrest är först att erbjuda ett buffékoncept till resenärerna på flygplatsen.

Den nya restaurangen öppnade den 22 maj vid gate 6 i terminal 5 och erbjuder bufféer hela dagen lång.

Vi är glada och förväntansfulla över att få erbjuda ett unikt matkoncept för Arlanda, där vi kommer att servera schyssta måltidsupplevelser för såväl resenärer som medarbetare på Arlanda, säger Michael Bühring, vd på Taste by Nordrest.

Swedavia flaggar för att det blir fler nyetableringar under 2023 och 2024.

 Vi välkomnar Taste by Nordrest, som är en helt ny aktör med ett unikt koncept, till Arlanda. De blir en av många nya etableringar på flygplatsen vilket tillsammans med de ombyggnationer vi gör, som ny säkerhetskontroll och marknadsplats, kommer bidra till en mycket mer modern och attraktiv flygplatsmiljö, säger Charlotte Ljunggren, direktör marknad och försäljning på Swedavia.

Men det är också restauranger som lämnar flygplatsen. I slutet av året slår Pontus in the Air igen för gott. Inte helt frivilligt framgår det av Pontus Frithiofs Instagramkonto, där stjärnkrögaren förklarar att han gärna drivit verksamheten vidare, men att Swedavia valt att tolka upphandlingslagstiftningen på ett sätt som gör det möjligt att avsluta samarbetet med Pontus in the Air och ge plats för en annan hyresgäst som passar bättre in i mixen. 

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063