23948sdkhjf

Orkla öppnar butik och restaurang – ska bli inkubator för innovation

Orkla öppar butik och restaurang i anslutning till sitt huvudkontor i Malmö. Frankful Butik och Restaurang slår upp portarna den 23 augusti, och ska då också fungera som innovationsinkubator. 

Enligt Josefin Buregård, marknadschef på Orkla Foods Sverige, är satsningen viktig för att nå klimatmålen.

Vi måste tillsammans hitta sätt att ställa om till ett hållbarare klimatsystem, och för att lyckas krävs det att den hållbara maten samtidigt är riktigt god. Därför öppnar vi den här restaurangen som en öppen innovationsplats för att kunna lära oss och få input från alla kunder.

Som namnet antyder kommer restaurangen att servera olika rätter som Orkla vill testa under varumärket Frankful, men även Orklas andra varumärken som Felix, Anamma och Paulúns kommer att inkorporeras i menyn.

Det vi framför allt förknippar Frankful med idag är tacos men här kommer vi att servera ett brett utbud av mat som gör skillnad för klimatet som är vad Frankful står för. Jag älskar att jobba med det vi har för dagen och de grönsaker som är i säsong, så menyn kommer vara dynamisk och ändras flera gånger under veckan, berättar Malin Henriksson, kökschef Frankful Butik och Restaurang.

Frankful Butik och Restaurang kommer också att erbjuda matkassar med olika teman. I restaurangen kommer det också finnas möjlighet att handla limited edition produkter, både för att ta med hem och inkluderat i menyn.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Mathias Dahlgren stänger Rutabaga – öppnar ny krog i sommar
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Uppåt för bryggerierna – sockerfritt och alkoholfritt går starkt
Avtal bäddar för 15 nya Espresso House i Tyskland
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.109